Pomysł na stworzenie marki rozpoczął się od psiego alergika, nietolerującego większości przysmaków. Stworzyli Samo Mięso – projekt psiarzy zakochanych w swoich czworonożnych przyjaciołach. We współpracy z Lubuskim Ośrodkiem Innowacji i Wdrożeń Agrotechnicznych opracowali procesy suszenia mięsa tak, aby stosując niską temperaturę zachować jego właściwości oraz składniki odżywcze bez dodawania jakichkolwiek dodatków i konserwantów. Produkty cechuje niska zawartość wody. Każdy mięsny kawałek po wyciągnięciu z suszarni przechodzi dodatkowo ręczną selekcję nim do opakowania. Przysmaki e-pies i gryzaki e-rogi to produkty tych samych twórców, również dostępne w PSYsmaku.
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Czytaj więcej.